Türkiye Karate Federasyonu İstanbul Karate İl Temsilciliği 16-17 Mart Müsabakalarında 3. 'lük öğrencimiz Kerem KARATEPE'nin..

Türkiye Karate Federasyonu bünyesinde bulunan İstanbul Karate İl Temsilciliginin 16-17 Mart tarihinde organize ettiği ve 42 kulüpten toplam 786 sporcunun katıldığı "İstanbul Minikler Karate Şampiyonası"na okulumuzun 4/C şubesi öğrencisi Kerem KARATEPE 30 kilo erkekler kumite dalında tatamiye çıkarak gösterdiği performansıyla şampiyonayı 3.cülük ile tamamladı.

Daha önceki turnuvalarda birçok şampiyonlukları bulunan öğrencimiz Kerem Karatepe, bu turnuvada da şampiyonluğa bir adım kala hakemin aşırı kontak (Hansoku) kararı ile yarı final maçını kaybeden sporcumuz çıkmış olduğu röpesaj (üçüncülük) müsabakasında kürsüdeki yerini almayı başardı.

Gelecekte umut vadeden okulumuzun başarılı öğrencisini ailesini ve antrenörü Muhammed Fahri Saraç'ı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz..

19-03-202419-03-2024

Yayın: 19.03.2024 - Güncelleme: 19.03.2024 13:04 - Görüntülenme: 319