2023-2024 BİLSEM Sınav Süreci Giriş Belgeleri

2023-2024 Sınav Süreci Giriş Belgeleri

İLGİLİLERİN DİKKATİNE

Bakanlığımıza bağlı Bilim ve Sanat Merkezlerine alınacak özel yetenekli öğrencileri belirlemek üzere 2023-2024 eğitim-öğretim yılında yapılacak olan tanılama ve yerleştirme sürecine ait kılavuz ve resmi yazı doğrultusunda; ön değerlendirme uygulamalarına katılacak öğrencilerin “Uygulama Giriş Belgeleri” 31 Ocak 2024 tarihinden itibaren e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi /İlkokul Ortaokul Kurum İşlemleri/Sınav İşlemleri Modülünde yayımlanacak olup fotoğraflı giriş belgeleri okul müdürlükleri tarafından onaylanarak öğrenci velilerine imza karşılığında teslim edilecektir. Uygulama giriş belgelerinin yayımlandığının duyurulma sorumluluğu okul müdürlüklerine, imza karşılığı teslim alma sorumluluğu ise öğrenci velilerine aittir. Belgelerin imza karşılığı teslimi zorunlu olup bu durum dışında yapılan uygulamaların sorumluluğu okul müdürlüklerine aittir.

Bu kapsamda, öğrenci randevuları İl Tanılama Sınav Komisyonu tarafından 26 Ocak 2024 tarihine kadar verilecek olup, söz konusu fotoğraflı giriş belgeleri 31 Ocak 2024 tarihinden itibaren okul müdürlükleri tarafından 3 nüsha olarak onaylanarak bir nüshasının öğrenci velilerine imza karşılığında teslim edilerek, bir nüshası Okul Müdürlüğünde muhafaza edilecek, ayrıca diğer 3.nüshanın ise Okul Müdürlükleri tarafından ilçelerindeki sınav uygulama merkezlerine gönderilecektir.

26-01-2024

Yayın: 26.01.2024 - Güncelleme: 26.01.2024 09:56 - Görüntülenme: 1939